1
2
3

Een breed aanbod aan gebruikte, tweedehands onderdelen voor motoren.

Schade motoren en verkoop van gebruikte motordelen

Sinds 1985 zijn wij de specialist in het demonteren van motoren. Iedere schade motor wordt zorgvuldig door ons gedemonteerd. Na demontage zetten wij de gedemonteerde onderdelen online in onze webshop. Hiernaast een overzicht van schade motoren die nog niet gedemonteerd zijn, maar die wel beschikbaar zijn voor onderdelen. Dit zijn de laatst toegevoegde motoren.

Heb je een onderdeel nodig van één van deze motoren? Klik dan op de motor en vul het aanvraagformulier voor onderdelen in.

Voor een heel overzicht bekijk onze schademotoren.

Gebruikt maakt
méér mogelijk!

Nieuwe en gebruikte motoronderdelen

Bij BOR Motorparts kan je gebruikte en nieuwe motoronderdelen bestellen. De gebruikte onderdelen zijn afkomstig van schade- of sloopmotoren. Ze zijn voor zover mogelijk, zorgvuldig getest en beoordeeld op functioneren, en vervolgens in de webshop geplaatst.

Er liggen meer dan 40.000 gebruikte en nieuwe motoronderdelen in ons magazijn. De motoronderdelen die je ziet in de webshop zijn voorradig en in de meeste gevallen binnen 24 uur leverbaar of af te halen op ons bedrijfsadres in De Lutte.

We proberen in de webshop alle producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en te presenteren. Zijn er vragen, dan zijn wij altijd bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp.

Gebruikt maakt meer mogelijk!

Bestel online gebruikte en nieuwe motor onderdelen

Wij hebben nieuwe en gebruikte onderdelen in onze webshop voor bijna alle merken. Denk aan Ducati, BMW, Harley Davidson, Suzuki of een Yamaha. Van frames tot plaatwerk, en van motordelen tot voorvorken. Gebruikte motordelen maken méér mogelijk, en dat tegen een goede prijs. 

Daarnaast is onze klantenservice bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp. Het is maar net wat je zelf handig vindt.

Ga naar onze webshop >

nl_NLNederlands

0630008212