4.5/5

Gebruikte motor onderdelen kopen

Als motorrijder weet je dat er soms onderdelen van je motorfiets vervangen moeten worden. Het kan een dure grap zijn om nieuwe onderdelen te kopen, vooral als het om grote onderdelen gaat zoals een motorblok of versnellingsbak. Gelukkig is er een alternatief: gebruikte motoronderdelen.

Bij BOR Motorparts begrijpen we dat je niet altijd het budget hebt om gloednieuwe onderdelen te kopen. Daarom bieden we een breed assortiment aan gebruikte motoronderdelen van hoge kwaliteit. Onze onderdelen zijn zorgvuldig gecontroleerd voordat we ze verkopen, dus je kunt erop vertrouwen dat ze in goede staat verkeren. We bieden onderdelen van verschillende merken en modellen aan, van BMW en Honda tot Suzuki en Yamaha.

Waarom zou je kiezen voor gebruikte motoronderdelen? Ten eerste zijn ze veel goedkoper dan nieuwe onderdelen. Je kunt tot wel 80% besparen op de kosten van onderdelen als je kiest voor gebruikte onderdelen. Dit kan vooral handig zijn als je een ouder model motorfiets hebt waarvoor het moeilijk kan zijn om nieuwe onderdelen te vinden.

Maar het gaat niet alleen om geld. Het kopen van gebruikte motoronderdelen is ook beter voor het milieu. Het produceren van nieuwe onderdelen vereist grondstoffen, energie en middelen, en het leidt tot meer afval en vervuiling. Door gebruikte onderdelen te kopen, help je het milieu te beschermen en bij te dragen aan duurzaamheid.

Bij BOR Motorparts staan we bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden niet alleen gebruikte motoronderdelen van topkwaliteit aan, maar we hebben ook een geweldige klantenservice. We zijn er altijd om je te helpen bij het vinden van het juiste onderdeel voor je motorfiets en om eventuele vragen of zorgen die je hebt te beantwoorden.

Dus, of je nu op zoek bent naar een motorblok, versnellingsbak, remklauw of een ander onderdeel, overweeg dan om gebruikte onderdelen te kopen bij BOR Motorparts. Je bespaart niet alleen geld, maar je draagt ook bij aan een duurzamere wereld. En als je vragen hebt of advies nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!


Chat met ons
06-30 00 82 12
1
2
3

Bedrijfsvideo

Wij zoeken motorfietsen!

Wij zoeken motorfietsen, loop of sloop, deze halen wij op tegen contante betaling en RDW vrijwaringsbewijs. Neem contact op voor een actueel bod.

Meer informatie  

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

0541 55 26 26 of info@bormotorparts.com

nl_NLNederlands

0630008212