4.5/5

Tips voor het vinden van de juiste tweedehands motoronderdelen

Het vinden van de juiste tweedehands motoronderdelen kan soms een uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende soorten onderdelen beschikbaar en het kan moeilijk zijn om te weten welke je nodig hebt. In deze blogpost delen we enkele handige tips om je te helpen de juiste tweedehands motoronderdelen te vinden.

  1. Weet welke onderdelen je nodig hebt
    Voordat je op zoek gaat naar tweedehands motoronderdelen, is het belangrijk om te weten welke onderdelen je precies nodig hebt. Controleer de handleiding van je motor of vraag advies aan een ervaren monteur om er zeker van te zijn dat je het juiste onderdeel zoekt. Weet je het niet zeker? Bel of WhatsApp ons.
  2. Controleer de staat van het onderdeel
    Wanneer je een tweedehands onderdeel vindt dat je wilt kopen, is het belangrijk om de staat van het onderdeel te controleren. Controleer op eventuele slijtage, scheuren, breuken of andere beschadigingen. Als het onderdeel er niet goed uitziet, dan is het wellicht geen goede keuze. Je kan ons altijd bellen of een WhatsAppje sturen. We helpen je dan graag verder zodat je weet wat je koopt.
  3. Overweeg garantie
    Als je een onderdeel op Marktplaats koopt heb je vaak geen garantie. Sommige verkopers bieden garantie op de tweedehands motoronderdelen die ze verkopen. Het voordeel van kopen bij BOR Motorparts is je recht op garantie. Je hebt sowieso 14 dagen bedenkttermijn. Onze onderdelen worden uitvoerig getest voor verkoop. Het is niet de bedoeling dat een we een goed onderdeel kapot weer retour krijgen.

Het vinden van de juiste tweedehands motoronderdelen kan soms een uitdaging zijn, maar met deze tips zou het gemakkelijker moeten zijn om de onderdelen te vinden die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je weet welke onderdelen je zoekt, controleer de staat van het onderdeel, koop bij een betrouwbare verkoper. Bij ons hoef je daar geen zorgen over te maken. Wij staan je telefonisch te woord en bieden garantie.

nl_NLNederlands

0630008212