4.5/5

Over ons

BOR Motoren is opgericht in 1985. Toen nog een klein bedrijf dat in motoren en onderdelen handelde. Maar het ging harder dan gedacht en binnen drie jaar verhuisde het bedrijf naar een nieuw en groter bedrijfspand. Nu, meer dan dertig jaar later en nóg twee verhuizingen verder, is BOR Motoren uitgegroeid tot twee bedrijven: BOR Motoren en BOR Motorparts.

BOR Motorparts is één van de eerste motordemontagebedrijven van Nederland waarbij onderdelen afzonderlijk worden ingevoerd en gelabeld. Een toonaangevend bedrijf met een wereldwijde verkoop. De gebruikte onderdelen zijn afkomstig van schade- of sloopmotoren en worden voor zover mogelijk, zorgvuldig getest en beoordeeld op functioneren. Vervolgens worden ze in de webshop geplaatst.

Er liggen meer dan 40.000 gebruikte en nieuwe onderdelen in ons magazijn. De onderdelen die u ziet in de webshop zijn voorradig en in de meeste gevallen binnen 24 uur leverbaar of af te halen op ons bedrijfsadres in De Lutte.

We proberen in de webshop alle producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en te presenteren. Zijn er vragen, dan zijn wij altijd bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp. Onze kernwoorden zijn: enthousiasme, gedrevenheid, passie, klant- en servicegericht en natuurlijk gezelligheid.

Onze missie

We zijn ontstaan uit enthousiasme en passie voor alles wat met motoren te maken heeft. BOR Motorparts is specialist op het gebied van motoronderdelen. Daar zetten we ons voor in en dat zullen we altijd blijven doen.

Onze visie

We willen door een zo breed mogelijk aanbod van onderdelen iedereen kunnen voorzien.


Chat met ons
06-30 00 82 12
1
2
3

Bedrijfsvideo

Wij zoeken motorfietsen!

Wij zoeken motorfietsen, loop of sloop, deze halen wij op tegen contante betaling en RDW vrijwaringsbewijs. Neem contact op voor een actueel bod.

Meer informatie  

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

0541 55 26 26 of info@bormotorparts.com

nl_NLNederlands

0630008212